Meer informatie? Bel 06 262 20 024 info@e-zi.nl

Waarom elektrisch, waarom nu en waarom E-zi?

De wereld duurzaam veranderen? Dat kan met de elektrische auto’s van E-zi.
De tijd is nu. Lees hier meer over E-zi.

WAAROM ELEKTRISCH?

Bezorgen gebeurt meer dan ooit. Eerlijk is eerlijk: gemak dient de mens. Wat nu als dat ook duurzaam kan? En beter? De tijd om niet aan het milieu en onze omgeving te denken is namelijk voorbij. Elektrisch rijden is de oplossing.  

Modern ondernemen en inspelen op de ontwikkelingen noemen we dat. Als dat dan financieel gezien ook nog eens gunstiger is, is het verhaal compleet.

WAAROM NU?

Omdat gisteren eigenlijk al te laat was. Het is tijd om afscheid te nemen van vervuilende auto’s. Bovendien wil je vast voorlopen op de rest en het duurzame boegbeeld zijn voor andere bedrijven. Nu ben je met E-zi nog een uitzondering, maar straks is E-zi niet meer weg te denken.

WAAROM E-ZI?

E-zi is ontstaan vanuit – verrassing – onze duurzaamheidsgedachte. ‘Het moet toch anders kunnen?’, was de grote vraag. Ja zeker. Dat kan.

Met vijf verschillende family members van E-zi is er voor ieder wat wils. Betaalbaar én nieuw. Precies wat je nodig hebt. En dan ook nog eens gratis reclame. Wij zouden het wel weten.

E-zi gaat de wereld duurzaam veranderen, mét jou.

WEES GROEN, WEES WELKOM!

Zelf een van onze E-zi’s ervaren? Je bent welkom bij het Tasveld 9 in Hendrik-Ido-Ambacht voor een proefrit. Daarna weet je het vast en zeker: E-zi is everything you need.